Svenska tält – Förtält från Sverige

Svenska tält är den enda svenska leverantören av förtält till husbilar och husvagnar. Svenska Tält har hela sin produktionslina i Sverige, närmare bestämt i Dorotea. Här finns allt under samma tak vilket borgar för bra service och hög kvalitet. Helt enkelt en trygg leverantör för dig som är på jakt etter et nytt förtält. 

Saker att tänka på om du ska köpa ett förtält från Svenska tält:

  • Om du ska köpa ett a-måttstält till din husvagn behöver du säkerställa att du köper en som passar till din husvagn. Din leverantör kan guida dig rätt så att du köper rätt mått.
  • Fundera på hur du ska använda förtältet. Vissa tält som exempelvis lufttält är enkla att ta upp och ner och lämpar sig väl för dig som ofta flyttar på dig under din campingsemester. Om du istället har en fast campingplats lämpar sig ett året runt tält betydligt bättre. Dessa tält är stationära och står fast på en plats, de tål väder och vind mycket bra och håller över tid. Svenska tält har ett Året runt tält som heter StandBy, det är ett tält som finns i några olika varianter och som är mycket uppskattat på marknaden. 
  • Svenska tält är inte billigast på marknaden men i det långa loppet är vi säkra på att du har igen varje investerad krona, de håller länge och strular sällan. Sett över hela perioden du använder tältet skulle vi se det som ett billigt alternativ. 

Svenska tälts modeller

Svenska tält har många olika modeller och här har vi listat några av de mest populära. 

Förtältet Residence 

Ett av de största förtältet på marknaden. Tältet är över 10 meter brett och 3 meter djupt. Det passar till exempelvis för husvagnen Adria 903 som är en stor modell. 

Standby

StandBy® är varumärkesskyddats av Svenska tält men det används ofta i folkmun för att beskriva året runt tält.  Standbytältet från Svenska Tält finns i många olika modeller för att passa till de flesta olika husbilar och husvagnarna.

Hos Förtältsbutiken kan du köpa förtält från Svenska tält.