Elmia Husvagn Husbil – En destination för campinginspiration och innovation

Mässan Elmia Husvagn Husbil är den perfekta platsen för alla som älskar camping och outdoor-liv. Årets mässa erbjuder ett brett utbud av utställningar och aktiviteter för att inspirera och informera besökare om de senaste trenderna och produkterna inom husvagnar och husbilar.

Bland höjdpunkterna hittar vi The Swedish Family, som delar med sig av sina favoritdestinationer och reselärdomar, och First Camp, som erbjuder omfattande campinginspiration med ett mässerbjudande som inte får missas. Campingvaruhuset har också utökat sitt sortiment med fler produkter och nyheter för campingentusiaster.

Eurotents presenterar sin storsäljare Eurotents Ask Åretrunttält, och Polar firar sitt 60-årsjubileum med framtida produkter och jubileumsvagnar. Adria visar upp säsongens nyheter, medan Cinderella Travel introducerar sin populära latrinmodell som vinner mark i Sverige.

Nya produkter och premiärer är också på agendan med Hobby’s Nordic Edition och en matglädje i campingköket som fokuserar på att skapa kulinariska upplevelser under öppna himlar. Svenska Tält firar sitt 40-årsjubileum med fokus på hållbarhet och kvalitet.

Besökarna får även chansen att träffa andra framstående aktörer som Vincents Husbil & Husvagn, Cj Tält & Fritid, och Bergholm, som alla bidrar med sina unika perspektiv och erbjudanden.

Oavsett om du är en erfaren camper eller nybörjare är Elmia Husvagn Husbil ett måste för att få inspiration och upptäcka de senaste trenderna inom camping och outdoor-liv.

Läs mer om mässan här.